Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Apple vs. HTC

Με 40 δισεκατομμύρια σε μετρητά και την κόντρα με την Nokia να βρίσκεται σε εξέλιξη η Apple είναι σε θέση να κάνει ό,τι θέλεις, εκτός από το να δημιουργεί συσκευές που θα αλλάξουν τον κόσμο. Σήμερα ας πούμε η Apple κατέθεσε μήνυση εναντίον της HTC για καταπάτηση 20 πατεντών. Όπως είπε ο Steve Jobs σε γραπτή ανακοίνωση: “We can sit by and watch competitors steal our patented inventions, or we can do something about it. We’ve decided to do something about it. We think competition is healthy, but competitors should create their own original technology, not steal ours”.
Καλά όλα αυτά αλλά μήνυση για 20 πατέντες στην στιγμή που το Android πουλάει σαν τρελό και την HTC να παρουσιάζει πειρασμούς όπως το Desire, είναι πολλές συμπτώσεις την ίδια χρονική στιγμή. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη στα δικαστήρια ή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Update: Tο Gizmodo έχει την πλήρη λίστα με τις πατέντες που η Apple λέει ότι η HTC καταπατά. Σε μια πρόταση: “related to the iPhone’s user interface, underlying architecture and hardware”.

ΠΗΓΗ: http://www.pestaola.gr/p/26865

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου