Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

IT Pro Connections 2009

Μετά την αναπάντεχη επιτυχία του Cybercrime - Security Forum 08, με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο IT Pro Connections 2009, που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα για IT Pros, το autoexec.gr. Φέτος η εκδήλωση θα διαρκέσει δύο ολόκληρες ημέρες, σε νέο πολύ μεγαλύτερο χώρο για να χωρέσουμε όλοι άνετα. Σας περιμένουμε στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2009 στο ξενοδοχείο Imperial! Δεν γερνάμε, μεγαλώνουμε...
Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες ΙΤ που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο σε παρουσιάσεις προϊόντων με πληροφορίες που θα μπορούσαν να βρουν μόνοι τους στο διαδίκτυο. Το 2008 το CyberCrime - Security Forum είχε φυσικά σαν θέμα του την ασφάλεια των δεδομένων και των υπολογιστικών συστημάτων.

Μας ζητήσατε να ανοίξουμε την θεματολογία και να συμπεριλάβουμε με τον ίδιο καθαρά τεχνικό προσανατολισμό και άλλα θέματα που μας καίνε στο enterprise computing. Έτσι φέτος τα κύρια αντικείμενα των παρουσιάσεων θα είναι :

1. Client και Server λειτουργικά. Crash test σε ό,τι πιο νέο έχει κυκλοφορήσει.
2. Virtualization 360. Ακόμη βασίζεστε σε φυσικές μηχανές; Προλάβετε τις εξελίξεις !
3. Security. Δείτε σε πραγματικό χρόνο πως ο γείτονας σπάει το WiFi δίκτυό σας.
4. Storage. Να πάρω SAN ή να μείνω με το SATA;
5. Unified Communications. «Παππού πως το λένε αυτό που έχεις στο αυτί σου. Τηλέφωνο;»
6. Dynamic IT. Αν ακόμα οι χρήστες σε ενημερώνουν για το πότε έπεσε ο server, έλα γρήγορα.
7. Networking. Μετά από τόσα χρόνια πρέπει να παραδεχτείς πως το subnetting και το troubleshooting του δικτύου είναι μεγάλο μπέρδεμα. Ναι, σε σένα το λέω, με τις στατικές IPv4!
8. Εργασιακά. Ξέρεις με ποιο αρχαίο επάγγελμα μοιάζει στην Ελλάδα αυτό που εμείς λέμε IT Pro; Δεν θες να ξέρεις. Ίσως εξαρτάται και από εμάς η βελτίωση.
9. Νομικές συμβουλές. Τελικά να το ψαχουλέψω το mailbox του συναδέλφου όπως είπε το αφεντικό ή θα με πάνε μέσα;
10. Secret session…. Είπαμε secret.
Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων είναι τόσο τεχνικό, όσο σας έχουμε συνηθίσει σε όλες τις εκδηλώσεις του autoexec.gr. Δεν υπάρχουν marketing slides και βαρετές λίστες με νέα "features". Πρακτική εφαρμογή στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας, εστίαση στα σωστά σημεία και συζητήσεις ουσίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της διήμερης εκδήλωσης που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ οι γνώσεις που θα αποκτήσετε θα είναι πολύτιμες. Αν δεν ζείτε με ένα πληκτρολόγιο στο ένα χέρι και ένα καλώδιο δικτύου στο άλλο, το IT Pro Connections δεν είναι για εσάς. Αφιερώστε το σαββατοκύριακό σας σε κάτι άλλο, στο WoW για παράδειγμα.
Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, τους ομιλητές και δηλώστε συμμετοχή. Εάν ενδιαφέρεστε να προβάλλετε την εταιρία σας, μπορείτε να το κάνετε ως χορηγός, με κάποιο από τα πακέτα χορηγιών που είναι διαθέσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου