Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Windows Vista Service Pack 2 (SP2)

Tο Service Pack 2 (SP2) είναι μια σημαντική ενημέρωση που περιλαμβάνει υποστήριξη για νέους τύπους υλικού και πρότυπα αναδυόμενου υλικού και επίσης περιλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει από το SP1 και μετά. Στη συνέχεια, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες αλλαγές και βελτιώσεις που περιλαμβάνονται στο SP2. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του SP2, ανατρέξτε στο θέμα Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Windows Vista Service Pack 2 (SP2).

Πιο κάτω παρατίθενται ορισμένες από τις βελτιώσεις στο SP2:

Συμβατότητα προγράμματος. Η Microsoft εργάζεται για να διασφαλίσει ότι τα προγράμματά σας λειτουργούν χωρίς προβλήματα στα Windows Vista. Επίσης συνεργαζόμαστε για τη βελτίωση της αξιοπιστίας και της συμβατότητας των προγραμμάτων που δεν είναι της Microsoft. Έτσι, το SP2 περιλαμβάνει ενημερώσεις που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και είναι διαθέσιμες όταν χρησιμοποιείτε το Windows Update αλλά και νέες επιδιορθώσεις συμβατότητας για μεμονωμένα προγράμματα.

Υποστήριξη υλικού. Εκτός από άλλες βελτιώσεις, το SP2 σάς παρέχει επιπλέον υποστήριξη για ασύρματη τεχνολογία Bluetooth και βελτιωμένη απόδοση για Συνδέσεις Wi-Fi όταν ο υπολογιστής σας επανέρχεται από κατάσταση αναμονής. Επιπλέον, μπορείτε τώρα να καταγράψετε δεδομένα σε πολυμέσο δίσκου Blu-ray.

Γενικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος. Το SP2 περιλαμβάνει το Windows Search 4.0, το οποίο έχει βελτιώσει τη δημιουργία ευρετηρίου και τις δυνατότητες αναζήτησης. Το SP2 περιλαμβάνει επίσης επιδιορθώσεις που μπορούν να βελτιώσουν την εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων χρησιμοποιώντας το Windows Media Center.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου