Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

H Toshiba παρουσιάζει το πρώτο βασισμένο σε Android tablet


Η Toshiba Europe παρουσίασε το νέο media tablet FOLIO 100. Το 25.7cm / 10.1’’ προσωπικό media tablet απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν μία 100% φορητή και πολύπλευρη συσκευή που έχουν πάντα μαζί ως κομμάτι της ψηφιακής τους ζωής. Το FOLIO 100 comes κυκλοφορεί με μια ευρεία γκάμα  εφαρμογών και υπηρεσιών για Μέσα, web browsing και social networking και προσφέρει μια πλούσια εμπειρία πολυμέσων. Εύκολο και απολαυστικό στη χρήση, το FOLIO 100 διαθέτει μία υψηλών προδιαγραφών graphic interface που αναπτύχθηκε από την  Toshiba για Android 2.2 (Froyo). Το FOLIO 100 θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2010 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.
Απολαύστε την ψηφιακή σας ζωή με ένα personal media tablet
«Το FOLIO 100 media tablet προσφέρει μια απεριόριστη, και άνετη εμπειρία ψυχαγωγίας, social networking και mobile internet – πάντα  και παντού», υπογράμμισε ο Marco Perino, Γενικός Διευθυντής Digital Life Products and Services. Προσφέροντας πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, το FOLIO 100 διαθέτει SD card slot, HDMI® connector, USB 2.0, Wi-Fi® και Bluetooth®, ενώ μια Mobile Broadband (3G) έκδοση θα ακολουθήσει σύντομα.
Πολύπλευρα ταλαντούχο με χρήσιμες εφαρμογές
Το FOLIO 100 έχει προεγκατεστημένες πολλές χρήσιμες εφαρμογές όπως: Opera Mobile (web browser), FBReader (e-book reader), Document To Go® (office suite), Evernote® (notes), Adobe® Flash 10.1 and Fring®, μια εφαρμογή που μαζί με την ενσωματωμένη webcam επιτρέπει βίντεο κλήσεις με την οικογένεια και τους φίλους
Let the music play… - downloads από το Toshiba Market Place
Το media tablet περιλαμβάνει ακόμη το Toshiba Market Place, μια υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες download επιλογές για multimedia περιεχόμενο, υπηρεσίες και εφαρμογές.  Το Music Place της 7Digital προσφέρει πρόσβαση σε έναν από τους πληρέστερους μουσικούς καταλόγους και επιτρέπει συγχρονισμό με διάφορες συσκευές. Το Radio Place δίνει πρόσβαση σε IP radio services. Μέσω του App Place, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές συμβατές με το Folio 100.
Μια ισχυρή προσωπική συσκευή με διάρκεια
Με πάχος μόλις 14mm και βάρος 760g, το FOLIO 100 διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή Nvidia® TegraTM 2 που εξασφαλίζει την ιδανική ισορροπία μεταξύ υψηλών επιδόσεων και χαμηλής κατανάλωσης μπαταρίας. Η μπαταρία με διάρκεια έως επτά ώρες  επιτρέπει στο  tablet να λειτουργεί σχεδόν μια ολόκληρη μέρα στη δουλειά χωρίς φόρτιση. Η λειτουργία instant-on κάνει το tablet να είναι έτοιμο προς χρήση σε  30 δευτερόλεπτα. Με χωρητικότητα έως 16GB μπορείτε να αποθηκεύσετε μουσική, videos, φωτογραφίες, e-mails και άλλα δεδομένα ή να επεκτείνετε τη χωρητικότητα με SD card.
Το κατάλληλο portal για τη βελτίωση των εφαρμογών
«Ενθαρρύνουμε χρήστες και developers να γίνουν μέλη του Folio 100 eco system για να δημιουργήσουν εφαρμογές, παιχνίδια και άλλο περιεχόμενο για το FOLIO 100», τόνισε ο Marco Perino. Η Toshiba δημιούργησε ήδη έναν one-stop προορισμό  (www.toshibatouch.eu) για developers όπου μπορούν να βρουν υποστήριξη για την άριστη αξιοποίηση των εφαρμογών του FOLIO100. «Προσκαλούμε τους χρήστες να συμμετέχουν στην κοινότητα FOLIO και να προτείνουν ιδέες για να τις αναπτύξουν οι developers».

ΠΗΓΗ: http://www.ictplus.gr/default.asp?pid=30&rID=12069&ct=1&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου